Vacature POH-S

POH-Somatiek gezocht in Amersfoort (16 uur per week)

Hen je zin om als Praktijkondersteuner Somatiek te gaan werken in Amersfoort en trekt een afwisselende baan in een praktijk met een multiculturele patiëntenpopulatie je aan? Dan zijn wij, Huisartspraktijk Kruiskamp op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Onze huisartsenpraktijk staat in de wijk
Kruiskamp in Amersfoort, een levendige wijk naast de oude binnenstad. Wij leveren zorg aan ruim 2300 patiënten. Als POH-S maak je deel uit van een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners somatiek en ggz. Onze praktijk en organisatie is kleinschalig en prettig, zowel voor teamleden als voor patiënten.

Team POH
De zorg aan mensen met chronische ziekten zoals diabetes en COPD en de spreekuren voor CVRM ketenzorg krijg je onder je hoede. Je werkt samen met een praktijkondersteuner POH Ouderenzorg. Zelfstandig verzorg je het POH-spreekuur en denkt creatief mee over het te voeren beleid t.a.v. chronische ziekten. Je onderhoudt contacten met de zorggroep Huisartsen Eemland en andere zorgprofessionals op jouw aandachtsgebied(en).
Wij zoeken een praktisch en positief ingesteld persoon met een afgeronde HBO of MBO opleiding tot praktijkondersteuner. Ook wanneer je nog in opleiding bent nodigen we je uit te solliciteren. Wanneer je ervaring hebt met ketenzorg is dat een voordeel.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige functie in een gezellig en goed gemotiveerd team, waarbinnen respectvol met elkaar wordt samengewerkt. Er is dagelijks ruimte voor overleg met huisartsen en collega’s. Ook krijg je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen om je te kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden een salaris volgens de CAO Huisartsenzorg.

Geïnteresseerd?
We horen graag van je! S
olliciteer schriftelijk je motivatie en cv naar Huisartsenpraktijk Kruiskamp, t.a.v. huisarts Milja Koning, of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen kun je contact opnemen met de praktijk, tel.033 472 0057. Je kunt dan vragen naar Milja Koning of Mirjam Overeem (POH-S)

Huisartspraktijk Kruiskamp   |   Liendertseweg 57  |    3814 PJ Amersfoort.  |.  Telefoon 033 472 0057

 IMG 6413

IMG 6414

IMG 6415

IMG 6416

Onze praktijk heeft het afgelopen jaar nieuwe spreekkamers gemaakt in een uitbouw met uitzicht op een grote tuin die nog groen gaat worden.
Aan deze tuin zitten ook de spreekkamers van de praktijkondersteuners.

IMG 6411

Routekaart Huisartspraktijk Kruiskamp